Állások


Kedves Látogatóink!  


A honlapunkon elérhető aktuális állás lehetőségeket az "állást kínál" (kizárólag szociális szakembereknek szóló állás hirdetéseket fogadunk), míg a munkát keresők önéletrajzait az "állást keres" (kizárólag szociális szakemberek szakmai önéletrajzait fogadjuk) almenüpontok alatt érhetik el.


Álláshirdetés és/vagy önéletrajz feltöltése úgy lehetséges, hogy a hirdetés szövegét pdf formátumban webmester@3sz.hu e-mail címre mellékletként kérjük elküldeni, majd ezt követően tesszük közzé az oldalon. Minden hirdetés külön külön melléklet, külön fájl!
2016. december 1-től cs
ak a pdf formátumot tudjuk elfogadni!!! 


A hirdetéseket a nap 24 órájában fogadjuk, a frissítésekre és feltöltésekre minden héten általában: hétfőn-szerdán-pénteken kerül sor.

 

Ezúton kívánjuk leendő hírdetőinket tájékoztatni arról, hogy nem áll módunkban honlapunkon közzétenni olyan álláshírdetéseket, amelyek bármilyen szempontból diszkriminatívak!

 

Továbbá tájékoztatjuk leendő hirdetőinket, hogy a közzétett álláshirdetéseket határidő megjelölés hiányában 1 hónapig áll módunkban közzétenni.

A munkát keresők önéletrajzait 2 hónapig áll módunkban közzétenni.

 

 

Megjegyzés: felhívjuk a hirdetni kívánók figyelmét arra, hogy honlapunk nyílt honlap, így a feltöltött tartalmakról a Google robotja x időnként automatikus mentés készít, mely a keresőben addig érhető el, amíg az újabb látogatásakor már érzékeli a változásokat. Előfordulhat, hogy a 2 hónapot követően honlapunkról törlésre került szakmai önéletrajzok még 1-2 hétig a Google másolataként elérhetőek az interneten!Köszönettel:
a Szerk.